Pozdě, ale přece! Aby té vody nebylo dost na turnaji, tak jsem měl příjemnou akci s prasklou vodou doma v koupelně

... Kdo se zúčastnil 3. kola tak ví, kdo ne tak o moc přišel

. Vpravdě to En100 docela vystihl svým příspěvkem. Premiérové hraní za souvislého lijáku není nic moc, ale ani zhýčkaní sportovci z jiných sportovních odvětví (nevím proč, ale napadají mě fotbalisti) neruší pro nepříznivé počasí svoje zápasy, a tak ani my jsme tedy nic nezrušili a rozpačitě odehráli jednokolově 3. kolo FPS, nalákáni krátkým příslibem slábnoucího deště. Dva registrované týmy mohly jedno kolo vynechat a tak si vodní lázeň odpustily. Znovupropuknuvší liják po dvou odehraných zápasech sice hráče neodradil od pokračování, ale rozhodně nevnesl klid a dobrý pocit ze hry. Rozhodčí měli ve snížené viditelnosti a promočení na kost také ne zcela ideální podmínky, což vedlo k několika vyhrocenějším situacím, které se sice vyřešili, ale mohli zanechat pro někoho trochu hořkou příchuť. Ale tak to občas chodí. Aspoň pro malé dokreslení krátké video
http://www.youtube.com/watch?v=ft8JxWo63Lw. Pokud mi někdo dodá fotky nebo další video, rád ho přidám. Už od prvního kola lidi slibujou

a nic.